Demir ve Paslanmaz

Boyalı Profiller
Boyalı formda olan profillerin standart olanlardan farkı yoktur. Sadece standart profillerin astarla boyanmış halidir. Genellikle kırmızı ve kiremit astara sahip olan bu profiller, tercihe göre farklı renklere boyanabilme özelliğine sahiptirler. İmalat sektöründe sıkça ihtiyaç duyulmakla birlikte, boyalı formda olmaları ekstra zaman tasarrufu sağlamaktadır. Bu sayede firmalar boyalı profilleri daha çok tercih etmektedir.
Boyalı kutu profiller, kullanım alanları ile hemen hemen her sektörün ihtiyaçlarına profesyonel çözüm niteliğindedir. Paslanmaz yapıları sayesinde uzun ömürlü kullanım avantajı sunarken, üst düzey korozyon direnci göstermektedirler.

Dikdörtgen Kutu Profiller
Günümüzde dikdörtgen profiller, çeşitli birçok imalat sektöründe kullanılmaktadır. Mobilya sektörü ya da otomotiv sektörüne ek olarak nakliye sektöründe de genel bir kullanımı bulunur. Dikdörtgen profiller, en doğru ekipmanların kullanımı ile sorunsuz kesme işlemlerinin yapılabildiği ürünler olurken, çok küçük boyutlarda kesim işlemi isteniyorsa doğrudan testere ile birlikte işlem uygulanması gerekebilir.

Kare Kutu Profiller
Kare profiller, günümüzde birçok gıda üretim alanlarında kullanılmasının başında paslanmaz çelik kullanılmasından dolayı tercih edildiği görülmektedir.
Bir çeşit ön galvanizli kare profil bulunsa da paslanmaya karşı direncini arttırma sebebiyle imalatı yapılan bu profillerde, boyama ya da galvanizleme yapılması sebebi doğrudan paslanmaması için direnci arttırma sebeplidir.

T Profiller
Genellikle yüksek kaliteli galvanizli çelikten imal edilen T Profiller taşıyıcı görevini üstlenmektedir.Sağlam yapıları ve aşınma görülmemesi sayesinde uzun süre kullanımı sağlanabilen profil çeşitlerindendir. Kullanım bakımından çoğunlukla farklı tavan tasarımları için kullanılan profil,Tavan tasarımlarında yeni bir çığır açmış durumdadır.T profiller 0.35 mm kalınlığında yüksek kaliteli çelikten üretilmektedir.
Bu profiller sayesinde büyük bir iş yükünün altından kolaylıkla sıyrılabilmişlerdir.Çok büyük alanlar içinde kullanıla bilinecek bu profiller için örnek olarak Hava alanları,Fuar alanları,alış veriş ve eğlence ve iş merkezleri gösterilebilir.

U Profiller
U profil, şekli itibariyle özellikle ağır yük altında bulunan yapılarda, inşaat sektöründe yaygın olarak kullanılmaktadır. UPN(NPU) profiller, UPE profillere nazaran daha kalın üretilir. Kullanım alanları değişkenlik gösterir. U profillerin üretiminde çelik en yaygın kullanılan malzemedir. İnşaat sektöründe tercih edilmektedir.

Lama Profiller
Lama demirler, günümüzde birbirinden farklı genişlikte kullanılan demir modelleri olarak, sıcak haddeleme işlemlerinden geçirerek üretimi yapılmaktadır. Keskin şekillerin olmadığı alanlarda ve toleransın gerekmediği birçok alanlarda bu demirler kullanılır. Yassı lama demirlerin en çok kullanıldığı yerler kapı, korkuluk gibi alanlar olmakla beraber çitler için de kullanımı bulunur. Dekoratif alanlarda da imalat ve onarım için çeşitli uygulamalar amacıyla da yine lama demirler kullanılmaktadır.

Baklava Sac
Sıcak haddelenmiş saclara çekme işlemi uygulandıktan sonra kendi özel kalıbında baklava deseni verilmektedir. Birçok farklı yapıda sıkça tercih edilen baklavalı saclar, özellikle dekoratif amaçlı olarak kullanılmaktadır.

Çeta Sac
Çeta sac ürün özelliklerine göre belirlenir. Standart özelliklerin yanı sıra müşteri talebine göre de hazırlanabilen çeta sac ürünleri geniş kullanım alanına sahip olması ile de bilinmektedir.

DKP Sac
DKP sac dediğimiz saclar yassı çeliğin sıcak haddelenmesi akabinde ısıl işlem görmemesi ile elde edilen sac tipidir.
Bu yassı ürünler 0,25-2,00 milimetre aralığında değişen sac ya da rulo şeklindeki ürünlerdir.

Galvanizli Trapez Sac
* Çatı ve cephede hızlı ve kolay montaj
* Galvanizin hafif olması sayesinde taşıyıcı konstrüksiyondan tasarruf ve pratik montaj imkânı verir
* Depolarda ve şantiyelerde az yer işgal eder.
* Form ve renk çeşitliliği müşteriye seçim imkânı verir
* Geri dönüşüm özelliğinden dolayı çevre dostudur
* Ateşe karşı dayanıklı ve kolay lehim tutar
* Galvaniz trapez sac ve boyalı trapez sac 12metreye kadar istenilen uzunlukta üretilebilmektedir.
* Galvanizlenmiş çeliğin üzerine yapılan boyamalar, galvaniz tabakasının ömrünü uzatmaktadır

Oluklu Galvaniz Sac
Eğrisel form verilebilen bu ürünlerin montajı da pratiktir. Taşınması sırasında da deforme olmayan galvaniz sac uygulaması hem ısıya hem de ateşe dayanıklıdır. İşçilik ve zamandan tasarruf sağlayan yapısıyla kolayca sökülerek farklı bir yerde kullanılabilir. Isı yalıtımı iki trapez levha arasında serilerek kullanılabilir. Ya da ısı yalıtımsız olarak tek tabakalı tercih edilebilir. Isı ve ses yalıtımı oldukça zayıf olan sacların konut türü yapılarda tercih edilmediği de bilinmektedir. Bunun nedeni de konutlarda estetik bir görünüm sunmamasından kaynaklıdır. Ancak yine de çatı sacı kullanımının bireysel bir tercih olduğu unutulmamalıdır.

Levha Sac
Levha saçlar farklı kullanım alanlarında tercih edilen malzemelerdir. Yapılarda kullanılabilen levhalar aynı zamanda beyaz eşyadan otomotiv sanayisine kadar değişen sanayi alanlardan da tercih edilmektedir. Levha saç fiyatları ise satın alacağınız levha saç özelliklerine göre değişim gösterir.
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ







İletişim Bilgilerimiz
Gaziler Mah. 1733 Sk. No:18/A
PK.41400 Gebze / KOCAELİ
Sosyal Medya Hesaplarımız